Locomotiva unui tren Regio care circulă între Cluj-Napoca şi Teiuş s-a defectat, vineri dimineaţă, în staţia Războieni, garnitura înregistrând peste 100 de minute întârziere. Din cauza defecţiunii, un alt tren, care circulă pe relaţia Iaşi -Timişoara, a fost nevoit să staţioneze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Astfel, trenul Regio 3080, care circulă pe relaţia Cluj-Napoca - Teiuş, are o întârziere de 101 minute, după ce locomotiva i s-a defectat între staţiile Călăraşi Turda - Războieni pe raza Regionalei CF Cluj. O locomotivă de ajutor a fost trimisă din Războieni, iar garnitura Regio 3080 a plecat la ora 10.41 cu locomotiva de ajutor.
 
"Deranjamentul tehnic înregistrat la locomotiva trenului R 3080 afectează şi circulaţia trenului IR 1837 (Iaşi - Timisoara) oprit în Călăraşi Turda, până la plecarea trenului R 3080”, a transmis CFR.
 
După repunerea în circulaţie a trenului Cluj-Napoca - Teiuş, trenul IR 1837, afectat de defecţiunea locomotivei trenului R 3080, a fost reînscris în circulaţie cu o întârziere de 83 de minute, a menţionează CFR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.