O adolescentă de 14 ani a murit şi alţi doi tineri, de 16 şi 24 de ani, au fost răniţi grav, după ce două autoturisme s-au ciocnit pe DN 18, în judeţul Maramureş. Un alt tânăr a fost rănit uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc, joi seară, pe DN 18.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Maramureş, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Borşa, care circula dinspre Borşa înspre Moisei, s-a ciocnit lateral cu o maşină condusă din sens opus de un bărbat de 28 de ani din Berbeşti.
 
"În urma impactului a rezultat decesul unei tinere de 14 ani din Borşa, pasageră pe locul din dreapta faţă al unuia dintre autoturismele implicate în accident, rănirea gravă a două persoane de 16, respectiv 24 de ani, aflaţi şi ei în calitate de pasageri în acelaşi autoturism. Totodată a fost rănit uşor şi şoferul de 28 de ani", arată sursa citată.
 
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri, fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. 
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.