Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman anunţă că la nivelul instituţiei au început verificări interne după ce o autospecială a IPJ Teleorman a fost filmată în apropierea unei zone în care câteva persoane făceau un grătar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile filmate cu o dronă se vede un grup de persoane care pare a participa, pe timp de zi, la o adunare, în jurul unui grătar. În aceleaşi imagini postate pe internet apare şi o autospecială de poliţie şi se vede cum un poliţist se depărtează de locul în care are loc adunarea, urcă în autospecială şi părăseşte zona.
 
"Autospeciala din imagini aparţine I.P.J. Teleorman. În prezent, s-a dispus efectuarea de verificări cu privire la poliţiştii care apar în imagini şi în funcţie de rezultatul acestora vor fi dispuse măsuri conform prevederilor legale. Conducerea inspectoratului nu tolerează astfel de abateri disciplinare şi în funcţie de gravitatea acestora, împotriva poliţiştilor vinovaţi, vor fi luate măsuri legale”, anunţă IPJ Teleorman.
 
Surse locale au declarat pentru News.ro că evenimentul la care a fost filmată maşina de poliţie este pensionarea unui angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iar poliţistul şi proaspătul pensionar se cunoşteau din copilărie, agentul trecând prin zonă să-l felicite pe fostul pompier. 
 
La eveniment au participat, de asemenea, angajaţi ai ISU Teleorman. Reprezentantul acestei instituţii, Adrian Gelu Dragomir, a declarat că pompierii prezenţi la eveniment erau în timpul liber. 
 
"Accesul autospecialelor ISU acolo s-a realizat doar pentru alimentarea cu apă a acestora deoarece au fost înregistrate mai multe incendii de vegetaţie uscată şi chiar o casă de locuit, în localitatea Copăceanca”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.