Farmecul Greciei iti poate bucura sufletul in orice moment. Marturie sta faptul ca minunatele insule din marile Ionica sau Egee ii farmeca neincetat pe oameni, de mai bine de 2 000 de ani. Se spune ca aici au copilarit, au iubit si au luptat insisi zeii Olimpului, iar in zilele noastre ai si tu sansa de a le calca pe urme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Una dintre ofertele speciale de care poti sa profiti chiar acum, pe ultima suta de metri a verii, este reprezentata de bilete avion Zakynthos oferite de compania aeriana romaneasca Animawings.

Plecand din Aeroportul bucurestean Henri Coanda sau din Aeroportul Avram Iancu din Cluj, poti ajunge pe una dintre cele mai frumoase insule din Marea Ionica, la preturi mai mult decat accesibile.

Iata cateva dintre motivele care conving anual mii si mii de turisti sa isi cumpere bilete de avion spre Zakynthos!

Uriasele testoase Caretta-Caretta

Aceste animale impresionante ajung deseori sa depaseasca greutatea de 100 de kilograme si reprezinta una dintre principalele atractii ale insulei. Dorinta autoritatilor grecesti de a le proteja este atat de mare, incat influenteaza inclusiv orele zborurilor. Astfel, atunci cand cumperi bilete de avion spre Zakynthos, cu siguranta vei zbura ziua, pe lumina. Noaptea este interzis, tocmai pentru a nu fi deranjate minunatele fiinte cu carapace!

Mica insula Marathonisi, aflata in golful din partea sudica, are forma unei testoase si, in acelasi timp, ofera cele mai bune conditii pentru depunerea oualor. Pentru ca acest proces sa nu fie tulburat, iar oamenii sa coexiste pasnic cu reptilele, plaja Gerakas din extremitatea sud-estica a insulei este protejata ca un adevarat parc natural, astfel ca accesul se realizeaza doar folosind un podet special amenajat.

Frumusetea deosebita a plajei Navagio

Inclusa in topul celor mai frumoase 10 plaje din lume, Plaja Navagio apare pe numeroase brosuri de promovare si pe diferite site-uri de turism. Odata ce ai cumparat bilete de avion spre Zakynthos, cu siguranta vei vrea sa o vizitezi!

Situata intr-un golf izolat, la care se ajunge doar cu barca, este inconjurata de pereti albi de stanci calcaroase. Acestia se reflecta spectaculos in apele azurii, iar peisajul este intregit de nisipul de culoarea aurului.

Fotografiile pe care le vei face aici se vor bucura de un succes imens pe retelele de socializare si vor convinge toti prietenii ca te afli intr-un adevarat paradis terestru si acvatic deopotriva!

Spectaculoasa plimbare prin Pesterile Albastre

Aflate pe coasta vestica a insulei, Pesterile Albastre pot fi admirate atat din exterior, cat si din interior. Cea mai mare dintre ele, Kianoun, este primitoare cu turistii si reprezinta un exemplu al farmecului cu totul deosebit pe care valurile marii le pot crea, de-a lungul mileniilor, izbindu-se neincetat de stancile de calcar.

Pe langa natura superba, daca iti cumperi bilete avion Zakynthos te vei putea bucura si de farmecul unor localitati profund diferite intre ele, dar in egala masura de frumoase. Este vorba despre moderna capitala Zakynthos Town sau satucul Kambi, populat de numai 60 de locuitori. Hotelurile de lux si tavernele cu mancaruri delicioase te asteapta si ele, pentru o experienta de neuitat!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.