Un scurtcircuit s-a produs, marţi, la aparatul de aer condiţionat din camera de resuscitare de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piteşti. Au intervenit angajaţii unităţii, nefiind necesară intervenţia pompierilor. Trei pacienţi au fost imediat mutaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această după-amiaza, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SJU Piteşti a avut loc un incident, care, datorită personalului medical, nu s-a soldat cu victime. În jurul orei 15: 00, în camera de resuscitare a fost semnalat un scurtcircuit la aparatul de aer condiţionat. Cadrele medicale au acţionat imediat. Cablul de alimentare al aparatului a fost scos din priză şi, astfel, evitată producerea unui incendiu”, au transmis, marţi, reprezentanţii Spitalului Judeţean Piteşti.

Potrivit acestora, nu a fost nevoie de intervenţia reprezentanţilor ISU Argeş, echipa care asigură continuu mentenanţa în cadrul SJUP stabilind că nu există vreun pericol.

Aparatul de aer condiţionat va fi înlocuit.

”Menţionăm că cei 3 pacienţi aflaţi în respectiva încăpere au fost mutaţi imediat, fără ca starea de sănătate să le fie afectată”, a mai transmis unitatea medical.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.