Filmul de aventuri "Croazieră în junglă/ Jungle Cruise", cu Dwayne Johnson şi Emily Blunt, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producţia, care are la bază una dintre atracţiile principale ale parcului tematic Disneyland, a generat în primul weekend 713.315 de lei. Acţiunea este plasată la începutul secolului XX, unde căpitanul Frank, care conduce o mică ambarcaţiuni fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de ştiinţă, şi cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieţii, despre care se crede că deţine puteri vindecătoare. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice şi a unei expediţii germane concurente.

Animaţia „Luca”, tot o producţie Disney pentru care şi-au împrumutat vocile, între alţii, Jacob Tremblay şi Maya Rudolph, a coborât pe locul doi, în al treilea weekend de la debut, având încasări de 269.380 de lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. 

„Furios şi iute 9/ Fast & Furious 9”, regizat de Justin Lin, cu Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, John Cena şi Tyrese Gibson în distribuţie, s-a menţinut pe poziţia a treia în top, după ce, în al şaselea weekend de la lansare a fost vizionat de 6.894 de spectatori şi a avut încasări de 169.189 lei.  

Thrillerul „Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, regizat de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rol principal, a coborât două locuri, până pe patru în clasament, fiind vizionat de 5.926 de spectatori şi generând 138.151 de lei. 

Thrillerul „Old: Prizonierii timpului”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, s-a menţinut pe locul cinci cu 5.430 de spectatori şi 122.600 de lei încasări. 

Lungmetrajul „Familia Crood: Vremuri noi/ The Croods: A New Age”, continuarea animaţiei din 2003, a coborât un loc, până pe şase, în al doilea weekend, cu 5.805 spectatori şi încasări de 118.136 lei. 

Filmul de acţiune „Văduva neagră/ Black Widow”, cu Scarlett Johansson, a coborât un loc, până pe şapte, în al patrulea weekend de la lansare, având încasări de 98.900 de lei. 

Top 10 al box office-ului românesc de weekend este completat de „Space Jam: O nouă eră/ Space Jam: A New Legacy”, lungmetrajul de acţiune „Scapă, dacă poţi 2! Turneul campionilor/ Escape Room: Tournament of Champions” şi  filmul fantasy „G.I. Joe: Snake Eyes”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.