Noul serial animat „The Prince”, produs de HBO Max, şi-a atras critici dure pe reţelele de socializare. Platforma de streaming a publicat online 12 episoade din acest proiect, serial satiric despre familia regală britanică, axat pe prinţul George.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform trailerului, fiul lui Kate şi William, este reprezentat aici drept un puşti arogant, capricios, vulgar - între alte trăsături de caracter. Ceea ce a provocat furia telespectatorilor şi internauţilor, care acuză serialul de hărţuire la adresa viitorului moştenitor al tronului britanic. 

"Nu cred că prinţul George merită asta. În viaţa reală, el pare un băiat drăguţ”, „Imaginaţi-vă că aveţi 8 ani şi că adulţii fac bani cu glume despre voi”, „E nedemn să ataci copiii, dar unii sunt gata de orice pentru un cec”, sunt câteva dintre comentariile de pe YouTube, unde trailerul a fost văzut de peste un milion de ori în câteva zile. 

„Parodia The Prince despre prinţul George este greşită”, a estimat, pe Twitter, activista Shola Mos-Shogbamimu. "Copiii sunt de neatins. A râde de copii nu se justifică, şi este contrar responsabilităţii noastre colective. Nu avem nevoie de perspectiva deformată a unei caricaturi a unui copil de 8 ani pentru a satiriza familia regală”, a spus ea. 

"Să-ţi bazezi The Prince pe un copil care nu a ales să fie o personalitate publică este iresponsabil şi nu e comic. George (8 ani), Charlotte (6 ani) şi Louis (3 ani) sunt încă la şcoala primară şi la grădiniţă”, a amintit un internaut, ca răspuns la un mesaj pe Twitter al HBO Max. „Ei sunt nevinovaţi şi ar trebui protejaţi, ca nişte copii celebri”. 

Actorii Sophie Turner şi Orlando Bloom, care şi-au împrumutat vocile pentru personajele prinţesa Charlotte şi prinţul Harry, au fost şi ei arătaţi cu degetul.

„Ai fi fericită dacă asta i s-ar întâmpla asta propriei tale fiice? Este doar un copil! Să-ţi fie ruşine!”, i-a scris o internaută actriţei. „Este foarte dezamăgitor, Sophie. Eroare de judecată. Această decizie ipocrită te va bântui. Să hărţuieşti copii? Chiar? Cum te-ai fi simţit dacă era propria ta fiică?”, a adăugat alta. 

În acelaşi ton a fost criticat, pe Instagram, Orlando Bloom, tată a doi copii, dintre care o fiică de un an cu vedeta pop Katy Perry. „Te plângi cu privire la viaţa privată a copilului tău, dar nu ai nicio problemă să primeşti bani pentru a râde şi a invada viaţa privată a altor trei puşti, eşti ipocrit”, este unul dintre comentarii. 

Povestea familiei regale britanice spusă din perspectiva prinţului George, este realizată de Gary Janetti, producător al „Family Guy” şi „Will & Grace”. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.