Drumul naţional 7 este blocat, sâmbătă după amiază, în judeţul Vâlcea, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Primele date de la faţa locului arată că în accident au fost rănite patru persoane, între care şi un copil în vârstă de patru ani. Trei persoane rănite au fost transportate la spital. Este vorba despre o familie cu un copil de patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Trei persoane rănite în accidentul produs pe DN 7 au fost transportate la spital. Este vorba despre o familie cu un copil de patru ani. Fetiţa, care a suferit un traumatism facial, a fost preluat De SMURD Sibiu împreună cu tatăl, care a suferit politraumatisme. O altă ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu a preluat-o pe mamă, care prezintă o fractură la mâna dreaptă. A patra victimă, aflată în celălalt autoturism implicat în accident, are leziuni uşoare şi a refuzat să fie dusă la spital.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, accidentul a avut loc în localitatea Râul Vadului, în zona Câineni.
Primele informaţii de la faţa locului arată că sunt patru persoane rănite, inclusiv un copil de patru ani. 
DN 7 este complet blocat în zona accidentului. La faţa locului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor din judeţele Sibiu şi Vâlcea. Nu se cunosc, deocamdată, cauzele producerii accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.