Noul album al rapperului Dave, „We're All Alone In This Together”, a înregistrat cea mai bună săptămână de debut din 2021 în Regatul Unit, devansând succesul înregistrat de Olivia Rodrigo, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Albumul britanicului a fost vândut în prima săptămână în 74.000 de unităţi, faţă de „Sour” al americancei, care a fost vândut în 51.000 de copii la debut.

„Psychodrama”, albumul lui anterior, a debutat de asemenea pe primul loc în topul britanic, în 2019. A fost ulterior recompensat cu Mercury Prize şi a fost desemnat albumul anului la gala din 2020 a Brit Awards.

„We're All Alone In This Together” a fost foarte apreciat, cu The Guardian numindu-l „un triumf”.

Mai mult de jumătate din vânzări - 40.354 unităţi - au fost reprezentate de format CD, vinil şi casetă, restul venind din streaming şi descărcări online.

Starul grime pe numele real David Omoregie, originar din Londra, domină acum şi topul single-urilor. El se află pe locul al doilea cu piesa „Clash”, colaborare cu Stormzy, pe poziţia a patra, cu „Verdansk”, şi pe a şasea, cu „The Fire”.

Regulile clasamentelor nu permit unui artist să aibă mai mult de trei cântece în top 40 în acelaşi timp. Altfel, albumul lui Dave ar fi generat şi alte intrări în listă.

Pe primul loc se află, de cinci săptămâni, „Bad Habits” al lui Ed Sheeran.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.