Construirea unei cariere de succes fara sa cunosti bine cel putin o limba straina devine, tot mai mult, o sarcina imposibila in societatea actuala, caracterizata prin deschidere, interactiune si o circulatie rapida a informatiei la nivel international.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Copiii si adolescentii de astazi cunosc deja acest lucru si au sansa de a se perfectiona inca de pe bancile scolii. In schimb, persoanele trecute de 20 sau 30 de ani care au ramas cu lacune pe acest plan au sansa de a recupera prin intermediul unor cursuri engleza adulti.

Eficienta unor cursuri de engleza pentru adulti

Centrul Flying Colours, cu o experienta de 11 ani in domeniu, organizeaza atat cursuri in sala, cat si online. Acestea din urma se desfasoara in perioada 27 septembrie 2021-24 iunie 2022, cu respectarea sarbatorilor legale si a vacantelor scolare. Frecventa este de o sesiune de 120 de minute pe saptamana pentru cursul de grup si de 90 de minute pe saptamana pentru cursul individual.

Activitatile sunt centrate pe nevoile fiecarui cursant in parte, indiferent daca sunt incepatori sau avansati, daca au nevoie de o engleza generala sau mai degraba concentrata pe mediul de business. Totul se invata fara stres, intr-un mediu interactiv si prietenos.

Se pune un mare accent pe conversatie, astfel incat o mare parte din timp este petrecut conversand efectiv cu profesorul si colegii de grupa, intr-un mediu asemanator celui autentic de la serviciu sau din viata de zi cu zi. In consecinta, participantii la aceste cursuri de engleza pentru adulti isi imbunatatesc in mod vizibil fluenta si pronuntia, dar si vocabularul si cunoasterea structurilor gramaticale.

Acomodarea cu mediul virtual este extrem de facila, iar resursele interactive utilizate sunt adaptate nivelului de engleza al fiecarui cursant. In plus, iti este facilitat accesul la o varietate de resurse online, astfel incat sa poti invata chiar si in afara orelor de curs.

Marturii ale cursantilor

Andreea C. a participat la cursuri de engleza pentru adulti din necesitati profesionale, iar progresele efectuate au fost deplin multumitoare.

„Am un job intr-o companie multinationala care necesita cunoasterea la nivel avansat a limbii engleze. Acest fapt m-a determinat sa urmez cursurile de limba engleza oferite de Flying Colours. Aveam un nivel putin peste incepatori si, in cateva luni de frecventare, pot spune ca nu mai am emotii atunci cand conversez cu colegii mei straini. Thank you, Flying Colours!“

La randul ei, Oana P. apreciaza modul in care, in cadrul acestor cursuri engleza adulti, sunt create un cadru si o atmosfera asemanatoare celor de la serviciu. Astfel, sunt create cele mai bune conditii de invatare.

„Eu abia astept sa particip la clasa de Business! Am avut ceva emotii la inceputul primei sedinte, dar au trecut repede, o data ce m-am obisnuit. Plus ca Laura ne-a ajutat foarte mult, a stiut cum sa faca sa vorbim fiecare si sa nu ne suprapunem. Mi se pare ca era nevoie si de asa ceva, deoarece, de cele mai multe ori, conversatiile in cadrul job-ului au loc online. Multumesc pentru tot!“

Asemenea lor, si tu poti sa iti imbunatatesti considerabil, indiferent de varsta, nivelul de cunoastere al celei mai importante limbi de circulatie internationala. Alege Flying Colours, care a ajutat deja mii de cursanti sa se perfectioneze!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.