Un copil de opt ani, mama sa şi bunicul au murit, joi seară, după ce s-au înecat în râul Motru, în judeţul Gorj. Primele informaţii arată că băiatul s-ar fi înecat primul, iar mama acestuia şi bunicul lui au încercat să îl salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj au anunţat că au fost solicitaţi să intervină, joi seară, la Miculeşti, unde trei persoane s-au înecat în râul Motru.

Acolo au fost trimise două ambarcaţiuni, un echipaj SMURD, precum şi două echipaje SAJ.

"Primele echipaje sosite la faţta locului au fost echipajul SMURD şi un echipaj SAJ care au constatat că două persoane fuseseră scoase de către localnici, în stare de inconştienţă (...) S-a trecut imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare", a transmis ISU Gorj.

Ulterior, echipajele de intervenţie au găsit şi a treia persoană în apele râului, o femeie aflată şi ea în stare de inconştienţă.

Manevrele de resuscitare nu au avut însă rezultat, cele trei persoane fiind declarate decedate.

Primele informaţii arată că este vorba despre un băiat de aproximativ opt ani, care a fost primul care s-a înecat, în timp ce bunicul şi mama acestuia, în vârstă de circa 80, respectiv 29 de ani, au murit încercând să îl salveze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.