FC Petrolul a anunţat, joi, că mijlocaşul Takayuki Seto şi atacantul Constantin Stoica au semnat contracte cu gruparea prahoveană, înţelegeri valabile până la sfârşitul sezonului 2021/2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Takayuki Seto îşi va continua, astfel, cariera pe „Ilie Oană”, unde a şi început prima sa aventură în fotbalul românesc, în 2007, la CSM FC Ploieşti. Cariera lui Seto a continuat, la Astra Giurgiu, cu unele mici „intreruperi”, atunci când a evoluat pentru Osmanlispor (Turcia), Ventforet Kofu (Japonia) sau FK Riga (Letonia), în palmaresul său figurând un titlu, o Cupă şi o Supercupă ale României, precum şi Cupa Letoniei.

La rândul său, Constantin Stoica (28 ani) este un produs al Petrolului, el debutând pentru „găzari”, în eşalonul secund, în 2008, la vârsta de 16 ani! A făcut parte din echipa care a promovat în Liga 1, în 2011, pentru ca, în anii următori, să evolueze la CSM Rm. Vâlcea, Metalul Reşiţa, FC Caransebeş, SCM Piteşti, FC Argeş, Academica Clinceni, Ripensia Timişoara, Sportul Snagov şi, ultima dată, Gloria Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.