Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că a semnat, în calitate de lider de partid, zece plângeri penale care vizează fapte ale Guvernului, atât din perioada în care Executivul era condus de Ludovic Orban, cât şi după ce Florin Cîţu a devenit prim ministru.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Numai eu am semnat vreo zece plângeri penale împotriva Guvernului. Şi a lu' domnu' Cîţu, şi a lu' domnu' Orban... Vi le trimit pe toate: şi cu numirile de prefecţi şi cu noaptea cu ordonanţele...”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seară, la România Tv.
 
Întrebat dacă a primit vreun răspuns din partea procurorilor, liderul PSD a răspuns negativ. 
 
"Eu de ce am zis că o să ne ducem în faţa DNA-ului? N-aţi vrea să mergem totuşi, dom-le, haideţi să vedem ce se întâmplă! S-au blocat, sunt aşa de multe, sunt unele vechi, care-s prioritare?”, a adăugat preşedintele PSD. 
 
El a declarat că PSD va continua să sesizeze autorităţile atunci când consideră că guvernanţii încalcă legea, susţinând că "la fiecare abuz vom merge punctual pe ele".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.