Gimnastul japonez Daiki Hashimoto a câştigat, miercuri, medalia de aur în finala la individual-compus, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hashimoto a acumulat un punctaj total de 88.465 puncte, iar pe podium a fost urmat de chinezul Ruoteng Xiao  (88.065) şi de rusul Nikita Nagornîi (88.031).

Competiţia masculină va continua, între 1-3 august, cu finalele pe aparate.

România a fost reprezentată doar de Marian Drăgulescu, acesta ratând însă calificarea în finala la sărituri, singura probă în care a luat startul.

La feminin, joi va avea loc finala la individual-compus, iar de pe lista de start s-a retras, miercuri, campioana olimpică en-titre Simone Biles, invocând pregătire mentală insuficientă.

Finalele pe aparate, cu aceeaşi favorită Biles calificată în toate patru, vor avea loc între 1-3 august. Larisa Iordache ar urma să participe la bârnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.