Ziua Imnului Naţional va fi marcată, joi, prin ceremonii organizate în garnizoanele din ţară şi în faţa Palatului Cercului Militar Naţional din Bucureşti, unde Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale va susţine un spectacol. Un eveniment similar va avea loc la sediul MApN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit MApN, Ziua Imnului Naţional va fi sărbătorită prin ceremonii organizate în garnizoanele din ţară, în cadrul cărora va fi intonat imnul naţional al României şi va fi înălţat drapelul naţional.

La Bucureşti, ceremonia publică va avea loc în Piaţa Tricolorului, din faţa Palatului Cercului Militar Naţional, începând cu ora 9.00. Acolo, Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naţionale va susţine un spectacol.

Un eveniment similar se va desfăşura, de la aceeaşi oră, la sediul MApN.

Ceremoniile se vor desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2, a precizat MApN.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.