Fotbalistul Virgil Ghiţă a declarat, miercuri, după eliminarea naţionalei României în faza grupelor de la Jocurile Olimpice, că el şi colegii săi ar fi trebuit să joace şi în al doilea meci, cu Coreea de Sud, aşa cum a făcut-o în confruntările cu Honduras şi Noua Zeelandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-a lăsat cu un gust amar eliminarea, ne-am pregătit psihic pentru meciul acesta foarte bine. Am dat şi ultima picătură din noi pentru a câştiga. Din păcate s-a terminat 0-0. Avem jucători extrem de valoroşi, doar că trebuie să schimbăm ceva sus, în mentalitatea noastră. Cum am jucat acest meci şi pe primul trebuia să-l jucăm şi pe al doilea, pe care l-am pierdut. Ne pare extrem de rău că nu ne-am calificat. S-a văzut că ne-am dorit foarte mult calificarea şi trebuie să trecem peste. Rămânem cu o amintire extrem de frumoasă a acestui turneu extraordinar, cu meciuri frumoase, cu jucători foarte buni pe care i-am întâlnit”, a spus Ghiţă la TVR.

Reprezentativa României a remizat, miercuri, la Sapporo, scor 0-0, cu selecţionata Noii Zeelande, în ultima etapă a grupei B de la turneul olimpic de fotbal din Japonia.

Dacă ar fi învins, tricolorii s-ar fi calificat în sferturile de finală.

În celălalt meci din grupa B, Coreea de Sud a învins cu 6-0 Honduras.

România s-a aflat la prima participare la turneul olimpic de fotbal după 57 de ani.

În primele două partide din grupă, România a învins Honduras, scor 1-0, şi a pierdut în faţa naţionalei din Coreea de Sud, scor 0-4.

Clasamentul final al grupei: 1. Coreea de Sud – 6 puncte, 2. Noua Zeelandă – 4 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Honduras – 3 puncte.

În sferturi s-au calificat primele două clasate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.