Premierul Florin Cîţu a transmis un mesaj miercuri, cu ocazia celebrării Zilei Naţionale a Ambulanţei. El a precizat că munca angajaţilor care lucrează în serviciul de ambulanţă reprezintă un adevărat „act de dăruire şi responsabilitate”, iar aceştia sunt un exemplu pentru noi toţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sărbătorim Ziua Naţională a Ambulanţei din România cu sentimentul că munca celor implicaţi în acest serviciu de urgenţă reprezintă un adevărat act de dăruire şi responsabilitate pentru care trebuie să le mulţumim nu doar azi, ci în fiecare zi. De aproape un an şi jumătate, întreg personalul din serviciile de ambulanţă este angrenat într-un efort multiplicat, din cauza pandemiei. Mulţi dintre românii care, din nefericire, au trecut prin situaţii critice pot spune că le datorează viaţa acestor oameni minunaţi care asigură intervenţiile de urgenţă. Le mulţumesc pentru vieţile salvate, pentru dăruirea şi profesionalismul cu care îşi fac datoria! Sunt un exemplu pentru noi toţi”, a afirmat Florin Cîţu, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Guvernului. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.