Gimnasta americană Simone Biles s-a retras, miercuri, şi din finala la individual-compus de la Jocurile Olimpice, după cea pe echipe din ziua precedentă. Biles a invocat că nu este pregătită ”mental” suficient.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Forul american de profil a anunţat retragerea lui Biles, iar locul acesteia în finală la individual-compus va fi luat de Jade Carey, coechipiera sa, care a încheiat calificările pe locul 9 şi nu avea drept de participare, fiind deja calificate Biles şi Lee. Regulamentul impune două sportive/ţară în finale.

USA Gymnastics a mai precizat că Simone Biles va fi supusă unei evaluări înaintea deciziei de a intra în finalele pe aparate, programate între 1-3 august. Biles este singura gimnastă din competiţie care a obţinut calificarea în toate finalele individuale.

Ea s-a retras din competiţie şi marţi, după prima rotaţie a finalei pe echipe. SUA s-au clasat pe locul 2, după Rusia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.