Dacă vrei să îţi decorezi livingul într-o manieră elegantă, de lux, trebuie să ai grijă la anumite detalii care pot schimba cu totul atmosfera. Rafinamentul nu constă doar în aspectul pieselor de mobilier, ci şi în alte amănunte care au un efect considerabil asupra rezultatului final. Aşadar, dacă ai în vederea crearea unui cadru deosebit, distins, care să iasă în evidenţă, este recomandat să iei în calcul mai mulţi factori în acest proces. Fiecare element este important, fiindcă realizarea unui decor armonios are loc doar dacă ţii cont de anumite lucruri esenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest articol, vei afla care sunt cele 3 aspecte pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să amenajezi un living de lux!

  1. Pereţii

Culoarea pereţilor şi modul în care aceştia arată sunt caracteristici semnificative, pe care nu trebuie să le ignori. Pentru a avea un living elegant, nu trebuie să te orientezi către modele multicolore sau pestriţe – cel mai bine este să te orientezi către variante simple, uni, care să îmbine maxim 2 nuanţe diferite. Astfel, vei reuşi să mergi la sigur, optând pentru un stil clasic, care nu se demodează niciodată. De asemenea, vopseaua pe care o foloseşti trebuie să fie de calitate, pentru a-şi păstra look-ul iniţial, pentru cât mai mult timp. De aceea, este bine să alegi vopsea lavabilă premium, de la specialişti precum Benjaminmoore.ro care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor tale şi să-ţi ofere finisajele pe care ţi le-ai dorit, la cele mai înalte standarde!

  1. Lumina

Lumina poate părea un element care nu merită luat în seamă, dar nu este aşa! Acest detaliu este unul dintre principalii factori pe care trebuie să-i ai în vedere dacă îţi doreşti un living luxos. Corpurile de iluminat au capacitatea de a pune în valoare anumite zone sau obiecte, de a atrage atenţia către ele, sau de a distrage atenţia de la altele. Din acest motiv, trebuie să ai mare grijă ce modele alegi, unde le amplasezi şi, mai ales, cum le combini pentru a alcătui un design special şi original. Există mai multe tipuri de corpuri pe care le poţi selecta – ţine cont de sfaturile specialiştilor, dar îndreaptă-ţi atenţia către variantele care sunt pe placul tău şi care se integrează perfect în stilistica spaţiului respectiv.

  1. Decoraţiunile

Decoraţiunile pot face diferenţa dintre un living banal şi unul de lux. Tablourile, statuetele, vazele, covoarele, sau perdelele sunt doar cateva dintre opţiunile pe care le ai la dispoziţie. Cu ajutorul acestora, vei putea gândi un decor elegant şi rafinat, care să se remarce prin bun gust şi calitate.

În concluzie, nu este complicat să creezi un living de acest gen, dacă foloseşti elementele potrivite. Cercetează cu atenţie fiecare detaliu şi găseşte surse de inspiraţie, pentru a deveni creativ şi pentru a lăsa, apoi, frâu liber imaginaţiei tale! Cu siguranţă vei izbuti să gândeşti un plan de design coerent, de la care să poţi porni! Nu te abate de la ceea ce ai stabilit şi asigură-te că totul va ieşi exact aşa cum ţi-ai dorit!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.