Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, hotărârea prin care vor fi scoase din rezervele de stat bunuri de strictă necesitate şi alocarea acestora unităţilor administrativ-teritoriale Sohodol, Abrud, Bistra şi Roşia Montană din judeţul Alba şi Roşiile din judeţul Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Horărârea CNSU poate fi accesată AICI
 
Anexa la decizia CNSU poate fi consultată AICI.
 
Astfel, persoanele sinistrate din localităţile Sohodol, Abrud, Bistra şi Roşia Montană din judeţul Alba, afectate de inundaţiile produse în perioada 15-16 iulie 2021, respectiv 19-20 iulie 2021, vor primi, în regim de urgenţă, produse de strictă necesitate.
 
„Această hotărâre prevede scoaterea de la rezervele de stat a unor bunuri de strictă necesitate şi alocarea acestora unităţilor administrativ-teritoriale Sohodol, Abrud, Bistra şi Roşia Montană din judeţul Alba, respectiv: 
 
- 17 construcţii modulare complete, cu butelie şi aragaz;
- 15.000 litri de motorină;
- 40 paturi cu cazarmament;
- 80 pături;
- 3.000 litri apă;
- 1.000 conserve carne;
- 1.500 conserve pate;
- 10 butelii cu aragaz”, conform documentului.
 
De asemenea, vor fi scoase de la rezervele de stat o construcţie modulară uşoară şi materiale de construcţii pentru refacerea unui imobil afectat de alunecarea de teren produsă în satul Cherăşti, comuna Roşiile din judeţul Vâlcea, mai indică sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.