Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi, doreşte ca echipa sa să câştige cele trei puncte în partida cu Gaz Metan Mediaş de duminică şi ar vrea să fie un meci diferit de cel de la Arad, unde jucătorii săi au suferit mult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că spera ca echipa sa să îşi impună filososia ofensivă în această partidă. 

“E un meci acasă, trebuie să ne impunem filosofia noastră şi să încercăm să luăm cele trei puncte. Trebuie să atacăm, ştim că avem în faţa noastră un antrenor care a căpătat experienţă, care deja are experienţă destul de mare în prima ligă, la multe echipe, ne cunoaşte foarte bine, ne cunoaştem foarte bine. Ştiu că va fi foarte greu să îi desfacem dar pentru noi ne dorim un singur obiectiv de a face un meci bun şi de a lua cele trei puncte. Ştim că prima etapă nu am marcat, ştim că ne dorim să jucăm un fotbal în care să marcăm multe goluri, dar sper ca acest meci să fie diferit de cel de la Arad, unde am suferit destul de mult, dar acest sperăm să facem mult mai bine ca la Arad”, a afirmat Hagi.

El a precizat că pentru acest meci vor lipsi Purece, care a făcut o contractură la ultimul meci amical, Artean, încă nerefăcut, Dussaut, suspendat, dar şi Mălăele, care a suferit ruptură la meciul de la Arad şi Dănuleasca, accidentat în aceeaşi partidă şi care a fost operat.

Hagi a mai declarat că îşi doreşte să obţină performanţe mari cu Farul.

“Încercăm să ne obişnuim cu toţii că există o singură echipă şi sperăm ca această echipă să facă performanţe cât mai mari, adică să ajungă să câştige trofee la un moment dat.  Întotdeauna e nevoie de timp să construim această echipă puternică, această mentalitate, o să avem nevoie de timp, dar încercăm să muncim în această direcţie. De aceea şi eu am venit pe bancă, cu acest gând, cu acest sentiment, ca în timp să construim o echipă puternică”, a mai precizat Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Gaz Metan Mediaş are loc duminică, de la ora 18.30, pe stadionul din Ovidiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.