Angelina Jolie a câştigat o bătălie juridică contra lui Brad Pitt, judecătorul care superviza divorţul lor şi custodia copiilor lor fiind exclus din dosar, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două vedete, care au şase copii au cerut divorţul în 2016 şi se confrntă de atunci prin intermediul avocaţilor. 

În mai, judecătorul desemnat să pronunţe despărţirea lor - care a celebrat şi căsătoria lor în 2014 în Franţa - îi acordase lui Brad Pitt custodia comună a copiilor săi. Acest magistrat, la pensie oficia în cadru privat şi nu într-un tribunal. 

Dar vineri, o curte de apel din California a considerat că el a beneficiat financiar de pe urma unei activităţi distincte cu avocaţii lui Brad Pitt fără a declara acest lucru, oferindu-i Angelinei Jolie motiv să susţină că trebuie să fie descalificat. 

Această decizie marchează revenirea la punctul de plecare al dosarului, în faţa unui nou judecător. 

Actorii s-au întâlnit în 2004 pe platourile filmului "Mr. and Mrs. Smith", în care interpretează un cuplu. În acel moment, Brad Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston.

Actorul în vârstă de 57 de ani a fost acuzat că şi-a lovit unul dintre copii în timpul unui zbor între Franţa şi Los Angeles, cu puţin timp înainte ca partenera sa să ceară divorţul, dar a fost achitat de FBI şi de serviciile sociale. 

În 2018, Angelina Jolie şi Brad Pitt au încheiat un acord amiabil privind custodia copiilor lor, care se pare că a fost anulat de atunci. Termenii nu au fost făcuţi publici, dar, potrivit mass-media americane, Brad Pitt încearcă să obţină custodia comună, în timp ce Jolie îşi doreşte custodia exclusivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.