O autospecială de Poliţie care circula, vineri, în Capitală, cu sistemele acustice şi luminoase în funcţiune a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 44 de ani. Doi reţinuţi care se aflau pe bancheta din spate au primit îngrijiri la faţa locului, dar nu a fost necesar transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. George Coşbuc. Conducătorul unei autospeciale de poliţie în vârstă de 30 ani, care se deplasa pe Bd. George Cosbuc dispre Bd. Tudor Vladimirescu catre Piaţa Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns in zona Rond Cosbuc a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de o femeie în vârstă de 44 ani”, a transmis, vineri, Brigada rutieră a Capitalei.

În urma impactului, autospeciala de poliţie s-a rasturnat pe plafon.

Două persoane, pasageri pe locurile din spate în autospeciala de Poliţie, reţinuţi, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar nu a fost necesat transportul la spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.