Un reporter TV din Germania a fost concediat după ce s-a murdărit intenţionat cu noroi înainte să transmită un reportaj dintr-o localitate devastată de inundaţii săptămâna aceasta, potrivit DailyMail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Susanna Ohlen, 39 de ani, s-a murdărit de noroi pentru a pretinde că a ajutat la intervenţiile din oraşul Bad Munstereifel ca urmare a inundaţiilor, care în Germania au ucis 128 de persoane. 

RTL.de a difuzat reportajul despre inundaţiile din respectiva localitate, dar reporteriţa a fost filmată de un locuitor care a publicat marţi videoclipul pe internet. 

Reprezentanţii postului au spus: "Abordarea reporterului nostru contravine clar principiilor jurnalistice şi propriilor noastre standarde. Prin urmare, ea a fost concediată de luni după ce am aflat". 

În videoclip, Ohlen apare într-o cămaşă albastră, pălărie şi cizme, aplecată, luând noroi şi murdărindu-şi hainele şi apoi faţa, fiind într-o zonă distrusă de ape, case prăbuşite şi resturi. 

În înregistrare se aude o persoană care râde în timp ce reporteriţa, plină de noroi, se întoarce către cameraman pentru a transmite reportajul. 

Ohlen lucra la RTL din 2008 şi a prezentat "Good Evening RTL", "Good Morning Germany" şi "Point 12" printre alte emisiuni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.