Împăratul Naruhito a adus un omagiu, joi, tuturor celor care s-au implicat pentru ca Jocurile Olimpice să se poată desfăşura, în contextul pandemiei de Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naruhito s-a întâlnit, joi, cu Thomas Bach, preşedinTele Comitetului Internaţional Olimpic (CIO). El a declarat că doreşte să "aducă un omagiu celor care s-au implicat în organizarea JO pentru eforturile lor".

"Organizarea JO şi instaurarea tururor măsurilor contra Covid-19 nu au fost sarcini uşoare", a declarat suveranul japonez.

Împăratul Naruhito va asista, vineri, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, însă nu va fi cazul şi împărăteasa Masako.

Membrii familiei imperiale nu vor asista la niciun alt eveniment legat de Jocurile Olimpice, din cauza pandemiei de Covid-19.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.