Organizatorii festivalului Glastonbury au renunţat la planurile pentru evenimentul Equinox din această toamnă, deşi în luna mai au primit permisiunea pentru organizarea lui cu 50.000 de participanţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emily Eavis, co-organizatoare a emblematicului eveniment din Marea Britanie, a anunţat pe Instagram că Equinox, care ar fi trebuit să aibă loc la jumătatea lunii septembrie, a fost anulat „din mai multe motive”.

Festivalul, care de regulă are loc în luna iunie, a fost anulat pentru al doilea an consecutiv încă din luna ianuarie. 

„În ciuda eforturilor, a devenit clar că pur şi simplu nu putem face ca festivalul să aibă loc anul acesta. Regretăm că vă dezamăgim pe toţi. Vă mulţumim pentru sprijinul continuu incredibil şi haideţi să sperăm pentru vremuri mai bune”, au spus organizatorii la acel moment.

Regatul Unit se afla atunci în a treia perioadă de carantină de la începutul pandemiei. Aceasta a fost încheiată în luna aprilie, astfel că în mai organizatorii au primit permisiunea de a organiza un eveniment cu 50.000 de participanţi, un sfert din capacitatea obişnuită a festivalului.

Nu este clar de ce a fost acum anulat, dar poate fi din cauza temerilor că numărul de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în Europa este în creştere alarmantă, iar acest lucru ar putea duce la impunerea de noi restricţii în curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.