Mai mult de 90% dintre adulţii britanici au anticorpi pentru Covid-19, arată datele publicate miercuri de Biroul pentru Statistici Naţionale (Office for National Statistics).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aproximativ 92% dintre adulţii testaţi de ONS în săptămâna încheiată pe 4 iulie au prezentat anticorpi, faţă de 89%, în urmă cu două săptămâni.

Anticorpii sunt dovada unei infecţii trecute cu SARS-CoV-2 sau a cel puţin unei doze de vaccin.

În Anglia, 92% dintre persoanele testate de ONS în săptămâna încheiată pe 4 iulie au anticorpi pentru Covid-19, o creştere cu 2% faţă de rezultatele prezentate înainte cu două săptămâni.

În Ţara Galilor a fost înregistrată o creştere de 1%, până la 93%, în Irlanda de Nord, de 3%, până la 90%, iar în Scoţia, de 4%, până la 89%.

Marea Britanie este una dintre cele mai afectate ţări din Europa, cu mai mult de 5,54 de milioane de cazuri şi peste 129.100 de decese asociate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.