Aproximativ 165.000 de persoane vor ca miliardarul Jeff Bezos să rămână în spaţiu după ce s-a lansat marţi pe orbită, scrie The New York Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marţi, la ora 9 dimineaţa, când fondatorul Amazon a zburat în spaţiu, mai mult de 164.000 de persoane au semnat pe Change.org petiţia cu titlul "Nu-i permiteţi lui Jeff Bezos să se întoarcă pe Pământ". 

"Miliardarii nu ar trebui să existe... pe pământ, sau în spaţiu, dar dacă se hotărăsc pentru cea din urmă, ar trebui să rămână acolo", se arată în textul petiţiei. 

Cel mai bogat om de pe planetă, americanul Jeff Bezos, şi-a realizat marţi visul când a zburat pentru prima dată în spaţiu la bordul rachetei construite de compania sa Blue Origin. 

Pledoaria glumeaţă pentru a-l împiedica pe Bezos să se întoarcă pe Pământ vine după ce o altă petiţie cu acelaşi obiectiv declarat a strâns sute de mii de semnături.

Pe 21 iunie, mai mult de 20.000 de persoane au semnat o altă petiţie, cu titlu similar "Petiţie pentru a nu-i permite lui Jeff Bezos revenirea pe Pâmânt". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.