Un angajat al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Vâlcea a fost agresat de un localnic pe motiv că salariatul de la Drumuri şi poduri i-a cerut acestuia să îşi mute maşina parcată pe drum, pentru ca şoseaua să poată fi reabilitată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs pe drumul judeţean care duce către Mănăstirea Frăsinei, unde se fac lucrări care ţin de platforma şi de stabilizarea drumului judeţean, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.
 
"Sunt foarte supărat şi trist, pentru că am auzit un lucru grav şi pe care nu îl voi trece cu vederea: un coleg de-al meu de la RAJDP a fost efectiv lovit de un cetăţean pentru faptul că a îndrăznit să îi ceară să îşi mute maşina, ca să putem asfalta. Astfel de gesturi sunt grave şi ele nu pot fi tolerate, am dispus deja măsuri conducerii RAJDP pentru identificarea celui care a făcut asta, acel om munceşte să facă drum bun spre Frăsinei prin Muereasca şi nu este acceptat ca un om să fie lovit. Nu voi tolera aşa ceva”, a declarat, marţi, preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, după o vizită în teren.
 
El a făcut apel la cetăţenii care au casele pe drumurile judeţene care se modernizează "să dea dovadă de înţelegere".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.