Prim-ministrul Florin Cîţu a felicitat echipa de robotică a României pentru performanţa obţinută la Campionatul Internaţional de la Chicago şi a subliniat că reprezintă o o mândrie pentru şcoala de profil din ţara noastră şi un model pentru generaţia lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Felicit echipa de robotică a României şi pe coordonatorul Ionuţ Valentin Panea pentru performanţa excepţională obţinută la Campionatul Internaţional de Robotică de la Chicago. Este un succes binemeritat, care vine după multă muncă, pasiune şi ştiinţa de a lucra în echipă. Sunteţi o mândrie pentru şcoala românească de robotică şi un model pentru generaţia voastră! Urmaţi-vă visul şi aveţi încredere că munca şi determinarea vă vor duce acolo unde vă propuneţi să ajungeţi!”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.