Cântăreţii americani Tony Bennett şi Lady Gaga vor susţine în luna august, la Radio City Music Hall din New York, ultimele concerte împreună, a fost anunţat luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţiile „One Last Time: an Evening With Tony Bennett and Lady Gaga” sunt programate să aibă loc pe 3 şi 5 august.

Toţi cei care vor participa la concerte trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-Covid. Spectatorii nu vor avea voie să intre în sală cu telefoane mobile. Ele vor fi colectate şi depozitate până la finalul show-urilor.

Prima dintre cele două reprezentaţii va coincide cu a 95-a aniversare a lui Bennett, care a fost diagnosticat cu demenţă în urmă cu cinci ani. Acesta este motivul pentru care concertele sunt promovate ca ultimele show-uri pe care cei doi artişti le vor susţine împreună.

Boala lui a avansat suficient de puţin ca Bennett să poată continua să cânte. 

Recent, Gaga şi Bennett au înregistrat un al doilea album comun, care va fi lansat anul acesta, după ce, în 2014, „Cheek to Cheek” a ajuns în topuri şi a fost premiat cu Grammy.

Bennett şi Gaga au mai cântat la Radio City Music Hall în 2015.

Cel mai recent, ei au apărut împreună pe scenă în ianuarie 2019, când Bennett a fost invitat supriză în spectacolele „Jazz” susţinute de Gaga în Las Vegas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.