Mark Hoppus, basistul şi solistul trupei Blink-182, a oferit într-o postare pe Twitch mai multe detalii legat de cancerul cu care a fost diagnosticat în urmă cu câteva luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a anunţat la finalul lui iunie că a fost diagnosticat cu cancer şi că, deja de trei luni, face chimioterapie.

„Cancerul nu este legat de oase, este legat de sânge. Sângele meu încearcă să mă omoare”, a spus el.

Hoppus a precizat că boala a evoluat la stadiul IV.

„A intrat în suficente părţi din corpul meu încât să fiu în stadiul IV, care cred că este cel mai înalt posibil”, a adăugat el.

Hoppus a mărturisit că încă este optimist, iar dacă rezultatul chimioterapiei va fi neclar, următorul pas ar putea fi transplantul de măduvă osoasă.

„Vom învinge cancerul ăsta, este doar o chestiune de timp”, a completat muzicianul în vârstă de 49 de ani.

Blink-182, fondată în 1992, a debutat cu „Cheshire Cat” (1995) şi a cunoscut succesul mondial cu „Enema of the State”, apărut în 1999. Cel mai recent album, „NINE”, a fost lansat în vara anului 2019, după ce discul anterior, „California” (2016), a fost nominalizat la premiile Grammy.

În 2000 şi 2001, trupa a fost premiată la MTV Europe Music Awards, iar videoclipul „All the Small Things", la MTV Video Music Awards. Palmaresul grupului mai cuprinde trei trofee Teen Choice.

Bateristul trupei Blink-182, Travis Baker, a declarat recent că e posibil ca fromaţia să lanseze un nou album anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.