Ministrul Dezvoltării, Ckese Attila, afirmă că peste 30 de miliarde de lei din fondurile alocate de la bugetul naţional prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) au fost deja decontate către autorităţile locale care au depus proiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În PNDL nu este deschis niciun apel de proiecte, lucrăm cu ceea ce a pornit în 2015-2016. Avem în execuţie contracte PNDL 1 şi PNDL 2, sunt două programe în valoare totală de 44 de miliarde de lei din care plătiţi sunt cam 30,5 miliarde şi facem aceste plăţi în continuare”, a afirmat ministrul Dezvoltării duminică, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv. 
Cseke Attila a precizat că discută cu orice primar i se adresează în calitate de ministru, indiferent de culoarea politică, „pentru că fiecare ban public cheltuit, dacă se regăseşte într-un proiect de dezvoltare locală, indiferent în ce zonă a ţării, înseamnă că e un câştig pentru comunitatea locală”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.