Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-0, că pentru adversari a fost dificilă şi partida, nu doar deplasarea la Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Chiar dacă se spunea că singurul lucru greu la meciul ăsta este deplasarea, nu a fost aşa. A fost greu şi meciul şi au plecat doar cu un punct. Sunt fericit că am făcut un meci bun, un punct câştigat cu sufletul, un punct de moral care ne dă speranţă pentru viitor. Penaltiul a fost clar, n-am ce să reproşez”, a spus Croitoru la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.