Stagiunea 2020 - 2021 a Teatrului Naţional din Bucureşti se va încheia pe 18 iulie, când vor fi prezentate trei spectacole de succes din repertoriul curent, „Dineu cu proşti", „Omul care a văzut moartea" şi „Class".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua stagiune va debuta pe 26 august, când sunt programate pe scenele TNB spectacole din repertoriul curent, dar şi premiere.

Între timp, Sala Mare a Naţionalului va găzdui, pe 19 iulie, gala premiilor UNITER.

Încă din prima săptămână de lucru a noii stagiuni, cunoscuta regizoare de origine română Alexandra Badea, stabilită în Franţa, va începe lucrul la un proiect inedit, „Exil”, pe un text propriu.

Din distribuţie vor face parte majoritatea actorilor tineri ai TNB, la fel ca în noul spectacol de teatru-dans al lui Gigi Căciuleanu, care a intrat deja în repetiţii, pentru Sala Studio - „Kiritza sau Jocul de-a…ˮ -, un scenariu propriu după cunoscuta piesă „Coana Chiriţa” a lui Vasile Alecsandri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.