Asociaţiile civice au reacţionat, joi, după ce Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea condpe iriţionată a lui Liviu Dragnea. ”Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţia Română”, a transmis comunitate Corupţia ucide, precizând că ”este foarte posibil să-l caute cu Interpolul ca pe Udrea, Bica, Ghiţă, Mazăre”. ”Nu ne rămâne decât să sperăm că va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare”, au afirmat, la rândul lor, reprezentanţii Asociaţiei ”Evoluţie în instituţie”. Ambele organizaţii au fost implicate în protestele faţă de guvernarea PSD pe vremea când formaţiunea era condusă de Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Liviu Dragnea a fost eliberat condiţionat de către Tribunalul Giurgiu, căci de-aia a cerut strămutarea! N-am înţeles dacă i-au dat interdicţie de părăsire a teritoriului, aşa că este foarte posibil să-l caute cu Interpolul ca pe Udrea, Bica, Ghiţă, Mazăre. Încă o zi ruşinoasă pentru Justiţia Română”, au scris, joi, pe pagina oficială de Facebook, reprezetanţii comunităţii Corupţia ucide.

La rândul lor, reprezentanţii Asociaţiei ”Evoluţie în instituţie” au transmis: Puşcăriaşul Dragnea va fi eliberat de la Rahova după 2 ani de temniţă. Tribunalul Giurgiu a admis astăzi cererea „nimicului" de eliberare condiţionată. Nici nu aveau cum să decidă altfel judecătorii, mai ales ca acesta a suferit foarte mult în tot acest timp cât a fost închis. În plus, a fost şi ameninţat cu violul în puşcărie. Nu ne rămâne decât să sperăm că va mai vizita această puşcărie şi pentru alte dosare care vin din urmă: 10 August, Teldrum, fonduri europene. Are cineva un atelier auto care doreşte angajarea mecanicului Dragnea? Noi am auzit că s-a specializat la Rahova”.

Ambele asociaţii au fost implicate în protestele faţă de guvernarea PSD pe vremea când formaţiunea era condusă de Liviu Dragnea.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea va fi elibrat din penitenciar, în urma deciziei Tribunalului Giurgiu. Avoctul său, Flavia Teodosiu, a afirmat că eliberarea efectivă va avea loc după îndeplinirea formalităţilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.