Actorul Nicolas Cage, care se bucură în prezent de recenzii favorabile pentru interpretarea din „Pig”, a dezvăluit că nu va mai juca rolul controversatului Joe Exotic în proiectul „Tiger King” al Amazon, despre care a lăsat să se înţeleagă că a fost amânat, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Surse apropiate proiectului produs de Imagine şi CBS Studios, inspirat de serialul documentar „Tiger King: Murder, Mayhem and Madness” (Netflix), au spus că acesta ar putea fi oferit spre cumpărare altor entităţi. Serviciul de streaming Peacock are în pregătire propria variantă a „Tiger King”, cu Kate McKinnon şi John Cameron Mitchell în rolurile principale.

„Am citit două scenarii excelente, dar cred că în cele din urmă Amazon a simţit că este un material trecut pentru că a durat atât de mult până a fost asamblat”, a declarat Cage pentru Variety, adăugând că subiectul nu mai este considerat relevant de companie. 

Amazon a refuzat să comenteze legat de proiect.

„Regele tigrilor/ Tiger King” spune, potrivit Netflix, o poveste adevărată din lumea crescătorilor de feline mari, cu personaje excentrice şi un asasinat comandat, în care un proprietar de grădină zoologică o ia razna.

Cel mai recent film în care a juca Cage este „Pig”, care va fi lansat vineri. Deja el se bucură de critici favorabile, actorul fiind lăudat pentru interpretarea unui fost celebru bucătar care duce o viaţă izolată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.