Internaţionalul englez Harry Maguire a declarat că tatăl său a suferit răni la coastre în timpul busculadei dinaintea finalei Campionatului European, duminică, la Stadionul Wembley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul a fost prins în mulţimea de fani fără bilete care au trecut de bariere pentru a pătrunde în arenă.

Marţi, UEFA a deschis proceduri disciplinare pentru încălcări ale securităţii la finala Euro. UEFA estimează la cel puţin 5.000 numărul persoanelor fără bilet care au pătruns în arenă.

Maguire a afirmat pentru The Sun că tatăl său a fost prins în busculadă şi a suferit răni, dar nu a cerut să i se acorde îngrijiri medicale. “Am văzut multe filmuleţe şi am discutat cu tata şi cu familia mea. Cel mai mult a suferit tatăl meu. Avea probleme cu respiraţia după, din cauza coastelor sale, dar nu este un om care să facă tevatură, a trecut peste asta. A fost ceva înfricoşător şi dezamăgitor. Sper că putem privi în urmă şi să ne asigurăm că nu se va întâmpla din nou”, a explicat fotbalistul.

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare.

Federaţia Engleză de Fotbal (FA) trebuie să răspundă UEFA pentru patru acuzaţii legate de comportamentul fanilor. Acestea se referă la tulburări provocate în timpul imnului naţional, la invadarea terenului de către o persoană, la aruncarea de obiecte şi la folosirea de materiale priotehnice de către fani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.