Un tânăr de 22 de ani, student, a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara, după ce a recunoscut că i-a dat foc unei vecine. Femeia a murit la spital, având arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Femeia, în vârstă de 48 de ani şi cu unele probleme psihice, a ieşit din scara blocului cuprinsă de flăcări, marţi după-amiaza, strigând că un vecin i-a dat foc. Vecinii au fost cei care au stins focul de pe trupul femeii şi au sunat la numărul de urgenţe 112. O ambulanţă a preluat-o imediat şi a dus-o la spital.
 
Poliţiştii au sosit şi ei la locul incidentului şi au început cercetarea. Ulterior au depistat un tânăr de 22 de ani, student, care a fost dus la audieri, la sediul Poliţiei şi despre care vecinii susţin că avea conflicte mai vechi cu femeia.
 
În cadrul audierilor, tânărul a recunoscut că i-a dat foc vecinei, iar acum este cercetat pentru omor. A fost reţinut pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.