Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că traversăm vremuri de vădită instabilitate sanitară, iar criza este departe de a se fi încheiat. MInistrul apreciază că ”este important să lucrăm la planuri de acţiune pentru luna septembrie, când concediile se vor fi încheiat si copiii se pregătesc de şcoală”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Traversăm vremuri de vădită instabilitate sanitară. Criza prin care tocmai trecem şi care este departe de a se fi încheiat, pare a fi alimentată de un nou pericol reprezentat de noua variantă de virus Delta, care se răspândeşte cu viteză uriaşă. Este important ca, încă de pe acum, să lucrăm la planuri de acţiune pentru luna septembrie, când concediile se vor fi încheiat si copiii se pregătesc de şcoală”, a scris, uminică seară, pe Facebook, Raluca Turcan.

Aceasta afirmă că a discutat cu ministrul Lucian Bode ”despre necesitatea de a rămâne nu doar precauţi, ci şi mobilizaţi, pentru a acţiona prompt în cazul în care va fi nevoie de intervenţia autorităţilor”.

”Credem că este foarte important să încercăm să reducem şansele producerii unui astfel de eveniment nedorit având deja în faţă experienţa unui an foarte greu. Sunt date suficiente care ne confirmă că trebuie să fim exemplar şi foarte temeinic pregătiţi pentru 1 septembrie”, a mai scris Raluca Turcan.

Aceasta apeciază că este necesară colaborarea foarte bună ntre tinstituţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.