Karl Lauterbach, expert general în sănătate, a declarat că UEFA a eşuat în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei legate de pandemia de coronavirus în perioada Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Există o umbră asupra acestui Campionat European şi UEFA este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante. Trebuie să se spună clar asta. UEFA a eşuat în opinia mea”, a spus Lauterbach pentru publicaţia 11Freunde, potrivit dpa.

Acest turneu a semnalat faptul că pandemia s-a terminat, ceea ce nu este însă adevărat, a subliniat Lauterbach. “Campionatul European a permis să fie folosit greşit pentur acest semnal fatal”, a adăugat el.

Lauterbach, expert în sănătate publică foarte apreciatt în Germania, consideră un pericol şi faptul că la finala Euro-2020 în tribune vor avea acces peste 60.000 de spectatori. “Wembley este total de necontrolat”, a afirmat germanul.

Finala Campionatului European de fotbal, Italia – Anglia, este programată la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.