Actorul Sean Penn, prezent la Festivalul de Film de la Cannes, a criticat dur, duminică, felul în care a gestionat pandemia de coronavirus administraţia Donald Trump, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am fost – nu doar ca ţară, ci ca lume – dezamăgiţi şi neglijaţi în mod deschis, dezinformaţi. Am avut adevărul şi raţiunea agresate sub ceea ce a fost o administraţie obscenă. Atunci când eu şi echipa mea veneam acasă de la locuri de testare şi de vaccinare seara târziu, în sppecial în timpul testărilor în perioada Trump, şi vedeam ştiri revoltătoare aveam sentimentul că o persoană cu mitralieră trage asupra celor mai vulnerabile comunităţii dintr-o turelă la Casa Albă”, a spus actorul.

Sean Penn a precizat că este optimist în privinţa viitorului în noua administraţie: “În tranziţia către task force-ul pus la punct de preşedintele Biden, a fost cu adevărat acel sentiment că răsare soarele. Nu a existat un efort în ceea ce priveşte integritatea din partea guvernului federal până la plecarea administraţiei Trump”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.