Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Gorj, că el nu numără filialele care îl susţin, deşi acest lucru ar fi în avantajul său. Orban le-a vorbit colegilor de la Gorj şi despre investiţiile ce pot fi făcute în acest judeţ şi a amintit că el este ”autorul” Transalpinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu   u număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până laurmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Girj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj.
 
Preşedintele PNL a adăugat că pentru judeţul Gorj este necesar un program de dezvoltare.
 
”În ceea ce priveşte Gorjul, trebuie să construim un program de dezvoltare al Gorjului. Vom avea resurse la dispoziţie din POR, din PNRR, din Fondul pentru o Tranziţie Justă, trebuie să gândim la nivel guvernamental, la nivel local nişte programe foarte serioase pentru a da o şansă la dezvoltare Gorjului. Sigur că acum Virgil Popescu se bate să se aprobe planul de restructurare la Complexul Energetic Oltenia astfel înct să putem să asigurăm un viitor Complexului Energetic Oltenia. Pe de altă parte trebuie să găsim idei, programe soluţii, să atragem investiţii. Guvernul trebuie să sprijine toate proiectele de parcuri industriale. Este vital să creăm parcuri industriale. Trebuie să utilizăm resursele pe care le avem. De ce să nu construim o fabrică de baterii aici pentru că grafit există în Gorj, mână de lucru există, totul e să găsim investitorul care să construiască o fabrică de baterii. De ce să nu fructificăm resursele naturale pe care le are judeţul Gorj. Judeţul Gorjeste unul dintre cele mai frumoase judeţe”, a declarat Orban.
 
Ludovic Orban a amintit că el este ”autorul” Transalpinei şi că susţine crearea unui program guvernamental netru domeniul schiabil din Parâng. 
 
”Ştiţi că nu mă mai premiază decât din când în când domnul  Dumitru Leuştean, pentru că am fost autorul Transalpinei, dar acolo este un proiect extrem de important de dezvoltare pentru tot arealul din zona  respectivă. Trebuie sprijinit la nivel guvernamental tot domeniul schiabil din Parâng, trebuie susţinute toate proiectele de dezvoltare turistică din zona respectivă. În timp, trebuie să generăm noi industrii, noi investiţii care să fie în pas cu lumea. Mineritul de lignit reprezintă o activitate care e din ce în ce mai depăşită. Noi trebuie să găsim soluţii şi dealtfel le-am şi găsit în timpul guvernării în proiectele de restructurare a Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Orban.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.