Tinerele care au participat la un concurs de frumuseţe în Thailanda, în iunie, riscă sancţiuni pentru că nu au purtat mască de protecţie, după ce evenimentul a dus la infectarea cu Covid-19 a 22 de persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit AFP, 13 concurente şi alte 9 persoane implicate la concursul Miss Grand Samut Sakhon au fost testate pozitiv.

"Multe persoane implicate în concursul de frumuseţe, inclusiv candidate, au încălcat legea", a declarat adjunctul comisarului poliţiei metropolitane, Piya Tawichai.

În ciuda epidemiei, organizatorii au primit permisiunea de a ţine evenimentul, dar condiţia era să se respecte 20 de reguli, între care şi purtatul măştii.

Fotografii publicate pe pagina de Facebook a concursului arată participantele fără mască şi fără să respecte regulile de distanţare.

Thailanda se confruntă cu o nouă creştere a cazurilor de coronavirus, iar de luni la Bangkok deplasările neesenţiale vor fi interzise între orele 21.00 şi 04.00 dimineaţa.


 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.