Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, şi-a exercitat dreptul la vot. Ea a declarat că alegerile parlamentare nu mai sunt despre puterea politicienilor, ci despre puterea oamenilor, informează agora.md.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea i-a încurajat pe moldoveni să iasă la vot şi să decidă cine vor fi cei care vor conduce ţara în următorii patru ani. Preşedinta a fost aplaudată de mai mulţi susţinători adunaţi în faţa secţiei de votare.

„Aceste alegeri sunt despre puterea oamenilor, nu despre puterea politicienilor. Vreau să-i încurajez pe oameni să creadă în puterea lor. Este o zi importantă, în care cetăţenii se pot elibera de hoţi. Parlamentul administrează banii ţării, de aceea trebuie să fim atenţi cui încredinţăm banii ţării. De alegerea noastră depinde ce fel de legi vor vota următorii parlamentari. Am votat pentru un Parlament cinstit cu care să pot să lucrez”, a spus Sandu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.