Un agent de pază de la un club din Miercurea Cuc a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri. El a fost prins în flagrant, iar la percheziţionarea maşinii şi a domiciliului au fost găste droguri şi sume de bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10.07.2021 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Harghita, au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a numitului  D .T. în varstă de 44 de ani din judetul Harghita,agent de securitate la un club din  mun. Miercurea Ciuc ,pentru săvârşirea infracţiunilor  de trafic de droguri de  risc  şi feectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie.  La data de 10.07.2021, la solicitarea procurorului, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a acestuia pe timp de 30 de zile”, a transmis, sâmbătă, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizat că, vineri seară, pe raza mun. Miercurea-Ciuc, în zona clubului ”AMI”, bărbatul a fost prin în flagrant în timp ce comercializa unui consumator un plic conţinand circa 1 gram de substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 ”Cu ocazia percheziţionării autoturismului suspectului au mai fost descoperite şi ridicate alte 4 plicuri conţinand acelaşi tip de substanţe, deţinute în vederea comercializării. Totodată au fost găsite şi ridicate mai multe sume de bani (lei, forinţi şi euro)cu privire la care există suspiciunea că ar proveni din comercializarea drogurilor si a substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive”, au mai transmis poliţiştii.

Aceştia au precizat că, ulterior, a fost percheziţionat domiciliul bărbatului, fiind descoperită şi ridicată cantitatea de aproximativ 40 de grame muguri de cannabis şi un minicântar electronic.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.