Secretarul de stat din Ministerul Investitiilor şi Proiectelor Europene Cristian Roman a anunţat că a semnat un proiect în valoare de peste 35 de milioane de lei pentru Spitalul Orăşenesc Cisnădie, judeţul Sibiu, pentru achiziţionarea de echipamente medicale şi de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sănătatea are prioritate! Am semnat în calitate de Secretar de Stat contractul prin care Ministerul Investitiilor şi Proiectelor Europene finanţează cu suma de 35.500.000 lei Spitalul oraşenesc Cisnădie”, a anunţat Cristian Roman.

Acesta a precizat că prin proiectul finanţat de MIPE prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM), spitalul va achiziţiona echipamente medicale (computer tomograf, defibrilator, monitor funcţii vitale, ecograf cu fibroscan, tomograf oftalmologic, ecograf mobil, etc.), echipamente de protecţie (combinezon, masca chirurgicală, masca FFP, ochelari de protecţie, Viziere, halat de protecţie, etc.) şi dezinfectanţi.

”În momentul de faţă Primaria condusă de edilul Gheorghe Huja implementează pentru spitalul din Cisnădie un alt proiect important, finanţat tot din fonduri europene, prin POR, în valoare de 19,7 milioane de lei”, a mai transmis secretaul de stat.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.