Cel mai mare producător de chipset-uri pentru dispozitive mobile, Qualcomm, va vinde un smartphone sub brand propriu, construit de Asus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Qualcomm a anunţat că va vinde un smartphone propriu, ce va fi disponibil doar celor înscrişi în comunitatea Snapdragon Insider. Şi, chiar dacă nu se diferenţiază în mod special de alte flagship-uri, compania americană cere nici mai mult, nici mai puţin de 1.500 de dolari pe acest smartphone.

Device-ul va avea un ecran OLED de 6,78 inch (produs de Samsung), cu o rată de refresh de 144Hz. Pe spatele acestuia va exista un senzor de amprente.

La interior vor fi chipset-ul Snapdragon 888, 16GB RAM şi un spaţiu de stocare de 512GB. Alături de acestea există o modestă baterie de 4.000 mAh.

Sistemul foto este compus din trei camere. În centru este camera de 64MP cu un senzor Sony IMX686, încadrată de o cameră ultra-wide de 12MP şi o cameră tele de 8MP cu 3X zoom optic.

Nu lipseşte suportul 5G, inclusiv pentru mmWave, cea mai rapidă versiune. Telefonul va fi livrat împreună cu o pereche de căşti şi un încărcător de 65W.

Smartphone-ul Qualcomm va fi disponibil din luna august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.