Primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, cumpără brad de Crăciun şi analizează mai multe modele, în condiţiile î care oraşul este, până vineri, sub cod galben de caniculă, cu temperaturi care ajung la 37 de grade. ”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim”, anunţă primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea şi... evităm eternele discuţii”, a scis, miercuri seară, pe Facebook, Călin Bibarţ, alături de mai multe fotografii în care apare alături de brazi de Crăciun împodobiţi.

Primarul a explicit că va achiziţona un brad artificial.

”Am decis achiziţionarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, îmbodobit din belşug cu mii de luminiţe cu leduri şi alte ornamente, cu o înălţime de 20 de metri şi o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanţie de 10 ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă...Aşteptăm opinii”, a mai scris primarul pe Facebook.

Aradul este, până vineri, sub cod galben de caniculă, cu temperaturi care ajung la 37 de grade


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.