Preşedintele PNL, Ludovc Orban, care participă, miercuri, la alegerile din cadrul filialei PNL Sector 3, l-a atacat din nou pe Florin Cîţu, referindu-se la declaraţiile acestuia potrivit cărora este cel mai mare adversar al PSD. ”Eu nu proclam acest lucru, dar am participat la toate bătăliile cu hydra comunistă care s-a travestit sub diferite nume de-a lungul ultimilor 30 de ani”, a afirmat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban participă, miercuri seară, la alegerile din cadrul filialei PNL Sector 3, iar în discursul său s-a referit la momentul când a fost îmbrâncit la alegerile din cadrul fialialei Sector 4.

”N-am stat bine niciodată în relaţia cu şefii că nu mi-a plăcut nicidată să fiu ţuţăr. La un Congres din 2010 care a fost făcut să mă elimine pe mine şi pe Călin Popescu Tăriceanu din condcerea partidului i-am atras atenţia lui Crin Antonescu să nu-şi construiască o Gardă Pretoriană, pentru că (...) până la urmă, Garda Pretoriană a ajuns să omoare împăraţi şi să pună împăraţi”.

Orban l-a atacat din nou pe Florin Cîţu.

”Sunt unii care se proclamă mai nou campioni ai luptei împotriva PSD (...) eu nu proclam acest lucru, dar (...) am participat la toate bătăliile cu hydra comunistă care s-a travestit sub diferite nume de-a lungul ultimilor 30 de ani. Am fost un luptător în prima linie chiar şi atunci când unii dintre clegii mei făceau blaturi cu PSD. Vă garantez că PNL rămâe principalul adversar al PSD şi al modului distructiv în care PSD afectează România”, a mai declarat Orban.

Premierul Florin Cîţu, candidat în cursa internă pentru şefia PNL, a afirmat, în repetate rânduri, că este cel mai mare adversar al PSD.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.